Espron ontwikkelt spaarprogramma’s en loyaliteitspromoties voor de grote foodretailers in de Benelux. Door middel van deze leuke spaarprogramma’s versterkt de retailer de relatie met zijn klant en stijgen de verkopen in de winkels. Espron ontwikkelt landelijke acties en ook lokaal in samenwerking met de individuele supermarkt. Espron is onderdeel van Retail Services, de specialist op het gebied van non-food concepten (dvd’s, cd’s, games, boeken in thematische displays).

Voor ons hechte en enthousiaste team van 30 mensen zoeken wij een enthousiaste en ondernemende:

Accountmanager Espron

Functieomschrijving:

Jij bent degene die onze klanten, voornamelijk supermarkten, bezoekt en waarmee je de verschillende spaar -en loyalty programma’s doorspreekt. Je kan je creativiteit kwijt in het bedenken van leuke en gewilde spaaracties die voor de retailers interessant en vernieuwend zijn. Jij bent ook diegene die deze acties verder ontwikkelt en uitrolt. Concreet resultaat van je inspanningen kan je dus op de winkelvloer terugzien! Wij hebben passie voor ons vak en zijn marktgericht en ondernemend waardoor wij veel succes boeken. Wil jij ons helpen verder te groeien?

Takenpakket:

  • Je verkoopt spaaracties en loyalty programma’s
  • Helpt mee bij de ontwikkeling van nieuwe spaaracties
  • Je onderhoudt intensief contact met je relaties
  • Je bezoekt retail klanten in het land
  • Je ontwikkelt nieuwe relaties

Functie eisen:

Minimaal HBO niveau, minimaal 4 jaar aantoonbare commerciële werkervaring binnen de retail. Wij bieden een hecht en enthousiast team, een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een leaseauto met natuurlijk een laptop en telefoon.

Ben jij communicatief sterk op verschillende niveaus, creatief, ondernemend, zeer klantgericht, weet je wat er in de markt speelt en voldoe je aan de functie eisen?​ Dan zoeken wij jou! Mail je CV met salaris indicatie naar info@espron.nl en wij nemen graag contact met je op.